Rakentaminen ja remonttipalvelut yhdestä paikasta Oulun talousalueella

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä unelmiesi koti!

Rakennuspalvelu Rantonen Oy tarjoaa monipuoliset rakentamisen palvelut sekä remonttipalvelut ja toteuttaa projektisi vuosien kokemuksella.


Rakennamme uudisrakennuksia pääasiassa Oulun ja Limingan seuduilla. Osaamisalueemme kattaa niin omakotitalojen, rivi- ja paritalojen kuin vapaa-ajan asuntojen rakentamisen perustuksista saunan lauteisiin. Kaikissa uudisrakentamisen töissä pyrimme huoliteltuun ja kestävään työnjälkeen sekä kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. Uudisrakentamisen palvelutarjontaamme kuuluu myös erilaisia talokohteita, joita olemme rakentaneet myytäviksi.

Pystytämme omakotitalot pakettiratkaisuna tai sinun visiotasi seuraten

Valmiit elementtitalopaketitkin kaipaavat ammattitaitoista pystyttäjää. Rakennusliikkeemme taitaa erilaisten talopakettien kokoamisen kaikista materiaaleista. Voit tilata meiltä pelkät pystytystyöt tai avaimet käteen -paketin oman valintasi mukaan.

Omakotitalon laajennuspalvelumme tulee tarpeeseen, kun nykyinen talo alkaa käydä ahtaaksi, mutta poiskaan ei tahtoisi muuttaa. Teemme omakotitalolaajennuksia kaikista materiaaleista, joten saat varmasti talosi tyyliin sopivan lisäsiiven tai kerroksen. Teemme laajennuksen halutessasi asumista vaille valmiiksi tai pienempinä osina.


Kysy meiltä myös pihalaatoituksia!

Olemme vuosien varrella toteuttaneet myös monenlaiset remontoinnin kohteet

Olemme asiamme osaava rakentaja remonttipalveluita unohtamatta. Toteutamme remonttiprojektimme yhtä motivoituneesti ja kokonaisvaltaisesti kuin uudisrakennuksen kohteetkin. Ennen varsinaista remonttia voit halutessasi hyödyntää kauttamme saatavia sisustussuunnittelijan palveluja, jotta saat varmasti toiveesi toteutettua.  Meiltä löytyy myös VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti.


Toteutamme ammattitaitoisesti:

Pintaremontit

  • Tapetoinnit ja maalaukset
  • Lattia-asennukset laminaatista parkettiin ja laatoituksiin
  • Sisäkattotyöt
  • Kiintokalusteet

Märkätilaremontit

  • Saunat
  • Kylpyhuoneet
  • Keittiön vesiliitännät

       Keittiön remontit

  • Kalustukset
  • Lattiat ja muut pinnat

Sisäilmaremontit

Remontit lattiasta kattoon sinun haluamallasi kokonaisuudella

Hallitsemme remonttipalvelut pienistä pintojen korjauksista vaativimpiin kodin remonttikohteisiin. Keittiöremontti on sauna- ja kylpyhuoneremontin ohella vaativimpia talossa tehtäviä remontteja. Vesi- ja sähköliitännät sekä kiintokalusteiden järkevä asettelu edellyttävät harjaantunutta tekijää ja huolellista työotetta. Remontoimme keittiön kaikki pinnat, uusimme kiintokalusteet ja tarvittaessa vaihdamme lattiankin. 

Perusteellinen ja huolella toteutettu kylpyhuoneremontti lisää huomattavasti asumismukavuutta. Oikeaoppisesti tehdyt vedeneristystyöt ehkäisevät vesivahinkoja ja tekevät kylpyhuone- ja wc-tilojen käytöstä helppoa ja turvallista.

Siksi onkin tärkeää, että kylpyhuoneremontin toteuttaa asiaan perehtynyt ammattilainen, joka tuntee myös märkätilojen mahdolliset ongelmakohdat.


Toiveidesi mukaan remontoimme kodin eri tilat pienissä osissa tai yhtenäisenä kokonaisuutena. Saat juuri toiveidesi mukaisen lopputuloksen kodin kaikkiin tiloihin. Saat meiltä palvelua avaimet käteen -ratkaisuna, minkä ansiosta asiointi kanssamme on mahdollisimman helppoa sinulle. Autamme sinua ideoimaan, hankimme materiaalit puolestasi ja toteutamme työn valmiiseen lopputulokseen saakka. 


Remontoitu koti on jokaisen asukkaan ilo. Hyvin tehty remontti nostaa myös asuntosi arvoa!

Tutustu täällä aikaisemmin toteuttamiimme kohteisiin

Asiakkaamme ovat antaneet kiitosta luotettavasta palvelusta ja onnistuneesta työn jäljestä. Täällä pääset tutustumaan aikaisempiin kohteisiimme Oulun alueella.