Rakennuspalvelut yli 20 vuoden kokemuksella Oulun seudulla 

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelu Rantonen Oy tarjoaa luotettavat rakennuspalvelut yli 20 vuoden kokemuksella Oulussa ja lähialueilla. Tutustu tällä sivulla remontointipalveluihimme ja toteuttamaamme uudisrakentamiseen. 

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota siis yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Me toteutamme remontin kuin remontin

Toteutamme kaikenlaiset remontit lattiasta kattoon laadukkaita ja kovaakin kulutusta kestäviä materiaaleja käyttäen. Meillä on VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti, joten esimerkiksi kylpyhuoneremontit onnistuvat meiltä asiantuntevasti oikeaoppisilla vedeneristyksillä. Voit hyödyntää kauttamme myös yhteistyöverkostomme sisustussuunnittelijan palveluja, jotta kokonaisuudesta tulee varmasti tyylikäs ja toiveidesi mukainen.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • pintaremontit: tapetoinnit ja maalaukset

  • märkätilaremontit: saunat ja kylpyhuoneet

  • keittiöremontit

  • sisäilmaremontit

  • lattia-asennukset laminaatista parkettiin ja laatoituksiin

  • sisäkattotyöt

  • kiintokalusteet

  • keittiön vesiliitännät.

Remontoimme kotisi eri tilat pienissä osissa tai yhtenäisenä kokonaisuutena, sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä, ja aloitetaan yhteistyö!

Olemme myös uudisrakentamisen ammattilaisia 

Rakennamme uudisrakennuksia ympäri Oulua, esimerkiksi omakotitaloja, rivi- ja paritaloja sekä vapaa-ajan asuntoja. Voit tilata meiltä myös pystytyspalvelun elementtitalollesi. Kokeneet ammattilaisemme taitavat erilaisten talopakettien kokoamisen kaikista materiaaleista.

 

Mikäli mielessäsi ei ole tällä hetkellä uusi koti, mutta tarvitset lisää tilaa, meillä on ratkaisu siihenkin. Laajennamme kotiasi rakentamalla lisäsiiven tai vaikka kokonaan uuden kerroksen – mitä ikinä toivotkaan! Toteutamme laajennuksen valintasi mukaan asumista vaille valmiiksi tai vaihtoehtoisesti pienempinä osina.

 

Palvelutarjontaamme kuuluu myös talokohteita, joita olemme rakentaneet myytäviksi. Millainen tahansa rakentamiseen liittyvä tarpeesi onkaan, ota yhteyttä ja kerro siitä meille! 

Kuvagalleria

Kuvagalleriassa pääset tutustumaan vuosien varrella toteuttamiimme remontti- ja rakennustöihin Oulun seudulla.